Speurtocht Terra Winsum levert beloning op voor leerling Jansenius de Vriesschool Warffum

Akasha Krakowk is de gelukkige winnares van de speurtocht van de Open Dag van Terra Winsum. Tijdens de Open Dag op de Hamrik in Winsum kregen bezoekende leerlingen de kans om deel te nemen aan een boeiende digitale speurtocht.

Voor leerlingen in groep 8 staat de belangrijke beslissing voor de deur: welke middelbare school kiezen ze na de zomervakantie? In januari hebben vele leerlingen de Open Dag van Terra Winsum bijgewoond, waar ze konden deelnemen aan de digitale speurtocht. Door QR-codes te scannen, verspreid over de school, konden ze vragen beantwoorden in een speciale app, een uitstekende manier om de school te verkennen en kennis te maken met het onderwijs op Terra Winsum.

Akasha Krakowk, een leerling van de Jansenius de Vriesschool in Warffum, heeft tijdens de Open Dag de meeste vragen correct beantwoord. Ze werd aangenaam verrast in haar klas door Jeroen de Munck, de afdelingsdirecteur van Terra Winsum. Met enthousiasme nam Akasha haar prijs in ontvangst. Samen met haar nieuwsgierige klasgenoten opende ze het cadeau en ontdekte ze een handige starter set met linialen, pennen, kleurpotloden en een rekenmachine, perfect voor haar middelbare schoolavontuur.

Leerlingen uit groep 8 kunnen zich tijdens de centrale aanmeldweek van 25 t/m 29 maart 2024 inschrijven bij een middelbare school. Voor meer informatie over het aanmeldingsproces en het onderwijsaanbod van Terra Winsum, kunt u terecht op winsum.voterra.nl.