Diploma voor leerlingen van Terra Praktijkonderwijs Winsum

Nadat er eerder in de Randstad al een succesvolle pilot is gedraaid, worden ook hier nu diploma’s uitgereikt. De leerlingen hebben hier hard voor gewerkt. Zo hebben zij hun portfolio op orde gemaakt en een eindgesprek met hun mentor en stagebegeleider gevoerd. Na dit gesprek was het even spannend en kregen zij te horen of ze geslaagd waren. Alle leerlingen zijn geslaagd!

Door de coronaperikelen konden de leerlingen langere tijd niet op school verwelkomd worden. Gelukkig konden ze ook thuis veel doen en hebben ze de laatste weken zowel thuis als op school hun eindgesprek kunnen voorbereiden. De leerlingen werden op 23 juni één voor één met hun ouders/verzorgers uitgenodigd voor het eindgesprek. Terwijl de ouders geduldig wachtten in de kantine, kijkend naar een afscheidsfilm, was het voor menigeen nog even zweten tijdens het eindgesprek.

Er was grote opluchting bij het horen van de positieve uitslag. Na het ondertekenen en ontvangen van het diploma en een bloemetje, verlieten de leerlingen over de rode loper het gebouw. Buiten werden zij onder luid applaus uitgezwaaid door docenten en medewerkers van de school. Er was gebak, wat drinken en een presentje. Ook werden er de nodige foto’s werden gemaakt bij de prachtige roze Cadillac. Voor sommigen viel het afscheid zwaar. Maar toch overheerste de blijdschap en keek men met veel plezier terug op hun schooltijd maar ook naar de toekomst!

Geslaagde leerlingen:

Romy Bakker, Zoutkamp; Jasmijn Boer, Appingedam; Lucas de Boer, XXXX; Lisanne Brink, Ulrum; Thomas Cruiming, Niehove; Tessa Datema, Onderdendam; Jarmo Dijk, Den Ham; Kimberley Giere, Groningen; Milan Groen, Appingedam; Giovanni Hesseling, Rasquert; Shania Jager, Delfzijl; Chayenne Stuts, Loppersum; Esmeé Koning, Warffum; Zoey van Lunenberg, Groningen; Klaas Jan van der Molen, Uithuizen; Carmen Noorman, Ten Boer; Nathalie Pasveer, Winsum; Nienke Schollema, Winsum; Jessey Tempel, Winsum; Damien Tingen, Groningen; Edwin de Wal, Uithuizen; Norah Wolthers, Harkstede