Open dag Terra Winsum

+ Toevoegen aan agenda

Terra Winsum organiseert op woensdag 23 januari een Open Dag voor VMBO-Groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs.

Een mooie manier om kennis te maken met docenten en leerlingen, sfeer te proeven en rond te kijken. Leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom!

Tijdens de Open Dag krijgen leerlingen en hun ouders/verzorgers informatie over de school en is er volop de gelegenheid om sfeer te proeven. Er zijn allerlei activiteiten waardoor de leerling een goed beeld krijgt van de lessen én activiteiten die bij Terra gegeven worden. Daarnaast kunnen ze kennismaken met docenten en leerlingen en vragen stellen. Naast de theorielessen zijn leerlingen op Terra Winsum veel buiten bezig en leren zij van alles over de natuur en de wereld. Bij Terra Winsum is er de keuze tussen vmbo-groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs.

Aan de Onderdendamsterweg zit de locatie voor Praktijkonderwijs van Terra Winsum. De school helpt leerlingen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden. Hun zelfstandigheid wordt op verschillende manieren gestimuleerd. De meeste leerlingen zitten vijf jaar op Praktijkonderwijs, soms een jaartje langer.


Dit zijn onze openingstijden:
Woensdag 23 januari van 13.30 tot 17.00 uur
Woensdag 23 januari van 18.30 tot 21.00 uur