Open Dag

Je bent bijna klaar met de basisschool. Tijd om een leuke middelbare school te kiezen! We laten je graag zien hoe leuk het is bij Terra Winsum.  

Tijdens onze online Open Dag maak je kennis met onze leerlingen, onze docenten, maar ook met jouw mogelijkheden binnen en buiten de school. 

Verschillende webinars

We gaan deze dag drie webinars uitzenden:

15.00 - 16.00 uur:  webinar voor geïnteresseerden in de leerwegen van het vmbo-groen en Het Groene Lyceum
17.00 - 18.00 uur:  webinar voor geïnteresseerden in het Praktijkonderwijs
19.00 - 20.00 uur:  webinar voor geïnteresseerden in de leerwegen van het vmbo-groen en Het Groene Lyceum

De webinars duren ongeveer een uur, waarbij je tijdens de live-uitzending je vragen kunt stellen aan de docenten en onze leerlingen. Deze vragen worden direct beantwoordt door ons panel, maar het kan ook zijn dat we jouw vraag live voor de camera beantwoorden.

Er is tijdens de webinar veel te beleven! We geven je bijvoorbeeld informatie over onze school en leerwegen en gaan samen met leerlingen en docenten bij de verschillende vakken langs.  Je maakt niet alleen kennis met onze theorievakken, maar ook zeker de praktijkvakken en het groene profiel van onze school. 

Moet je ook aangemeld zijn voor een webinar?
Voor het bijwonen van de webinars hoef je je niet aan te melden. Via deze website zenden wij namelijk onze livestream uit en ook op die plek kun je jouw vragen in de chat stellen. Heel eenvoudig dus!

Mocht je geïnformeerd willen blijven, dan adviseren we jou je in te schrijven via bijgaande link: klik hier